czwartek, 10 września 2015

ZAWIADOMIENIE WÓJTA GMINY SŁUPSK

Na stronie Urzędu Gminy pojawiła się informacja :


Podaje się do publicznej wiadomości, że w dniu 31 lipca 2015 roku wydana została decyzja znak OS.6220.7.8.2015 o środowiskowych uwarunkowaniach realizacji przedsięwzięcia polegającego na ?Budowie zakładu uprawy pieczarek wraz z niezbędną infrastrukturą towarzyszącą na terenie działek nr ew. 554/1, 554/3, 557, 558, 568, 569 obręb Bierkowo, Gmina Słupsk?,


ZAWIADOMIENIE WÓJTA GMINY SŁUPSK

Podaje się do publicznej wiadomości, że w dniu 31 lipca 2015 roku wydana została decyzja znak OS.6220.7.8.2015 o środowiskowych uwarunkowaniach realizacji przedsięwzięcia polegającego na „Budowie zakładu uprawy pieczarek wraz z niezbędną infrastrukturą towarzyszącą na terenie działek nr ew. 554/1, 554/3, 557, 558, 568, 569 obręb Bierkowo, Gmina Słupsk”, na wniosek Pana Pawła Ulatowskiego w imieniu Inwestora tj. EURO-INDUSTRY Sp. z o.o. z siedzibą w Szczecinie O/Słupsk ul. Grottgera 15, 76-200 Słupsk. Decyzja została wpisana pod Nr 40/2015 w publicznie dostępnym wykazie danych - https://system.sios.pl/search Jednocześnie zawiadamiam o możliwości wglądu do dokumentów opiniujących w przedmiotowej sprawie wydanych przez Regionalnego Dyrektora Ochrony Środowiska w Gdańsku oraz Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w Słupsku.

Udostepnianie informacji w przedmiotowym zakresie, pok. Nr 11 w budynku „B” Urzędu Gminy w Słupsku, w godzinach 8:00 - 15:00.

 
Zawiadomienie podaje się do publicznej wiadomości:
1. na tablicy ogłoszeń w siedzibie Urzędu Gminy w Słupsku, ul. Sportowa 34
2. na tablicach ogłoszeń w m. Bierkowo.
3. na stronie internetowej http://bip.gminaslupsk.pl https://system.sios.pl/search. Nr 40/2015

Wobec czego czekamy na rozpoczęcie prac budowlanych, wzmożony ruch na naszym osiedlu, hałas i niestety nie unikniemy nieprzyjemnych zapachów z pieczarkarni (podobno mieszkańcy nie wnoszą żadnych sprzeciwów)

A tuż za naszą miejscowością trwają przygotowania do budowy kurnika na 22000 sztuk

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz